dilluns, 12 de juny del 2017

Escola de vela de Cambrils

Club nàutic de cambrils
El club nàutic de cambrils és l'encarrgat de dur a terme casi totes les activitats esportives relacionades d'alguna manrera amb el mar.
El Club en els últims anys ha aconseguit el gran reconeixement de tenir una de les millors escoles de tot Catalunya. L'equip tècnic que dirigeix les diferents activitats, la gran inversió en material feta en els últims anys i una treballada programació i gestió de les activitats desenvolupades són alguns dels motius del de qualitat pel quan se'l reconeix per arreu de Catalunya, Espanya i fins i tot a nivell mundial.

D'altra banda, cal destacar també l'esforç que s'ha fet per ampliar i diversificar l'oferta esportiu-nàutica. Actualment la Secció Esportiva ofereix activitats de Vela Lleugera, Creuer, Windsurf, Wake, Paddle Sup, caiac i pesca.
Escola de Vela per nens i adults: programar cursos d'iniciació i perfeccionament tant de vela lleugera com de creuer durant tot l'any. 
Persones fent windsurf
Cursos de creuer: a partir de 16 anys per iniciar-te en el creuer i guanyar autonomia en les navegacions.
Cursos de windsurf: amb tot el material necessari.
Cursos Paddle surf: posa't en forma divertinte. 
Estades nàutiques: per a alumnes de 8 a 16 anys, des de les 9 a les 17 h. Per gaudir tot el dia de les diferents activitats.
Esquí nàutic/ Wake: alternativa a la vela lleugera activitats de Wake i esquí nàutic, activitats ideals per gaudir del mar i l'estiu.
Cursos de pesca: per aprendre i iniciar-te en la pesca des d'una embarcació. 
Persona fent wake
Casal de Mar: dirigit a nens entre 4 i 7 anys, establint el descobriment i coneixement del medi marí com a eix vertebrador de l'activitat. Excursions, jocs en equip, platja, tallers, manualitats, sortida en vaixells de vela i caiacs seran lesactivitats. 
En conclusió penso que totes les activitats són beneficioses per el cos humà i la nostra salut, tindre la oportunitat de gaudir amb tanta facilitat del mar s'ha d'aprofitar perque no ho tenim totes les persones i encara més quan s'apropa o és estiu.


Webgrafía: <div style="width: 400px; height: 400px;" data-wordart-src="//cdn.wordart.com/json/8vddscui69dw" data-wordart-show-attribution></div>https://reskytnew.s3.amazonaws.com/db/3048/totcambrils-club-nautic-cambrils--41-151022192633.jpghttp://blogs.woman.es/kira-miro/files/2015/06/WAKE3.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada