dilluns, 12 de juny del 2017

La Foca

La Foca:

Les foques son carnívores, estan adaptades a la vida aquàtica i per a reproduir-se s´ aparellen amb els llops de mar que es fan dir  catxalots. Es distingeixen per les orelles i per en lloc d’ utilitzar les potes per caminar s’ arrosseguen. La Foca Comuna té una mida relativament petita, ja que pot arribar a mesurar aproximadament, entre un metre i mig i dos metres i arriba a pesar al voltant de 100 quilograms. Les femelles per la seva banda, són una mica més noies tant en grandària com en pes ja que no arriben als dos metres de llarg i com a molt poden pesar fins a 80 quilograms.
Aquests animals es diferències dels llops marins, principalment i a simple vista perquè no tenen orelles
Les foques tenen una esperança de vida que varia segons el gènere, els mascles viuen entre 25 i 30 anys, mentre que les foques femelles poden arribar a viure fins als 40.
Alimentació:
Són animals essencialment carnívors, és a dir que basen la seva dieta en carn, ara bé, se sap que les foques joves s'alimenten principalment de crustacis; mentre que en estat adult comencen a alimentar-se de pops, calamars i altres tipus de peixos.
Hàbitat:
Es caracteritzen per no ser una espècie migratòria, sinó que sempre estan en els mateixos llocs, en general, les foques habiten gairebé totes les zones costaneres del món sencer, amb excepció de les zones tropicals. Busquen per la generals, llocs on els corrents no són molt forts, com la desembocadura de rius i badies.
Informació obtinguda de:
https://www.infoanimales.com/foca
















La Foca.

Imatge obtinguda de:
https://www.google.es/search?q=la+foca&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiaydr287fUAhWFIlAKHfbqAJ4Q_AUICigB&biw=994&bih=622#imgrc=9FOqFuI6A8q-tM:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada